Kahtlusaluse isa ja vend on kinni peetud. BFMTV andmeil tulid mehed ise Vitry-sur-Seine'i politseijaoskonda ja andsid end üles, vahendab Iltalehti. Isa ja vend olid saanud SMS-i kirjaga "tegin lollisti tulistasin politseinikku".

Ründaja kodu on läbi otsitud.

Le Parisieni andmeil on rünnakus kahtlustatav politseile ja luureorganitele tuttav. Tema hingel on mitu vägivaldset röövi, samuti on ta kaubitsenud uimastitega. Praegugi oli ta relvastatud röövi eest tingimisi karistatud. Mees oli ka radikaalne moslem. Le Parisien kirjutab, et just seetõttu ta oligi ametivõimude jälgimise all, kuid millegipärast oli jälgimine nüüdseks lõpetatud.

Prantsuse siseministeeriumi esindaja ütles varem AFP-le, et ründajal õnnestus haarata lennujaama turvanud sõjaväelaselt relv ning seejärel peituda ühte kauplusse.

Siseminister Bruno Le Roux täpsustas hiljem, et ründaja üritas naissõdurilt relva võtta, ent see ebaõnnestus. Naine patrullis terminalis koos kahe sõduriga.

Sõjaväelased avasid ründaja pihta tule ning too sai surma. Orly Lõunaterminalist evakueeriti ligi 3000 inimest, ka Lääneterminal oli suletud.

Prantsusmaa president Francois Hollande tegi Twitteris avalduse, milles ta kiitis politsei ja sõjaväelaste vaprust ning tegutsemisjulgust olukorras, kus oldi silmitsi eriti ohtliku ründajaga.