Nimelt SDE ridadest on välja kasvanud tõeliselt tubli prügihunt Rainer Vakra. Mõned päevad tagasi saime nautida suurepäraseid pilte sellest, kuidas Vakra Astangul prügilale "tuult alla tegi". Kirjutasin talle, et uus objekt oleks juba olemas Priisles ja nii uskumatu, kui see ka ei tundu, Vakra vastaski kohe. Kui vaja, siis ta jõuab oma meeskonnaga ka Priislesse.

Just praegusel ajal, mil Vakra püüab hääli ja kõneleb oma väga vigases vene keeles, siis oleks paslik Priisle "prügila" juurde orgunnida ka kohalikke muulasi. Usun küll, et sügiseks, mil Vakra suure tuhinaga tahab ka Tallinna Linnavalitsusest Savisaare vaimu välja hakata ajama, mõni häälekene Lasnamäelt tema kontole ikkagi potsataks.

Mis aga puudutab prügilaid, siis umbes aasta tagasi sai pildistatud Pirita-Kosel päris märkimisväärset hunnikut "isetekkelisest" prügilast. AK kaamerad koos reporteriga käisid ka kohal. Milline oli aga tagajärg? Uskumatu, kuid tõsi - Pirita linnaosa vanem saatis kõik otseteed "kukele", sest just see koht ei kuuluvat Pirita linnaosale. Igatahes "ilutses" eelmainitud prügila veel mitmeid-mitmeid kuid seal rahumeelselt edasi.

Hea lugeja! Kui sina tead mõne lume alt välja sulanud prügila asukohta, siis saada meile sellest pürgilast fotosid aadressil rahvahaal@delfi.ee!