Mõtlesin laupäeva õhtul, et võtaks kiiruga ühe maitsva hamburgerieine, aga võta näpust. Pärast kassade ees 25 minutit ootamist mind ikkagi ei teenindatud. Küll tennindajad sebisid ja pakkisid teistele inimestele kaupa hoolikalt paberkottidesse, aga mind (ja ka minu taga seisvaid) inimesi lihtsalt ei teenindatud!

Päris mitu inimest jalutas lihtsalt järjekorrast minema nagu ka mina. Lihtsalt ei jaksanud enam teist 25 minutit seal seista või kes teab, kui kaua oleksin pidanud veel ootama. Õnneks Hesburgeri kõrval vana hea R-Kiosk, mis pakub samuti head toitu.

Teeninduse probleem on Laagris pidevalt nii päeval kui ka õhtul. Ei ole ka esimene kord, kui inimesed lihtsalt minema jalutavad.

Kallis Hesburger: Kui Te ei suuda kliente teenindada, siis palun pange oma putka kinni! Kui nüüd võrrelda Hesburgerit McDonald'siga, on teeninduse kvaliteet lausa võrdlematu.

Hesburgeris ootad ca 25 minutit, et üldse "jutule" pääseda ja siis ootad veel nii kaua, kui nad seda einet valmistavad. McDonald'sis aga on tunduvalt parem ja kiirem teenindus, keskmine ooteaeg ca 5-6 minuti ringis, see siis kokku tellimuse esitamine + eine kätte saaamine. Laagris Kahjuks veel McDonald'sit ei ole, aga loodame, et kunagi avatakse ka siia üks.

Laagri Hesburgeri esindaja Debora sõnul oli laupäeva õhtupoolikul avatud kolm kassat ja tööl kolm inimest. "Kedagi rohkem tööle panna ei õnnestunud, tulin ka ise laupäeval vabast päevast tööle haigeks jäänud töötajat asendama," sõnas Hesburgeri esindaja Delfile.