"Kunagi ehk tuleb uus laine noori, mis küll väheusutav, aga selle praeguse seltskonna parim enne on ju möödas. Mina küll ei näe, et kedagi tulemas oleks. See nõuab ikka eneseületamist, mida aga meie noortel paraku pole. Praeguste suusatajate tase on ju näha, see on jama ja seda teavad nad isegi."

"Vägisi meenutab suusakoondis jalgpallikoondist. Kas keegi üldse on uurinud, kas mehed ise ka tahavad veel midagi saavutada? Suht sihitu tundub ju kogu see ettevõtmine. Asi ei saa olla ainult norrakate dopingus vms, miks üks teisest parem on. Meil kõigil on samad eeldused - äkki on siis asi psühholoogiline - pole koondise juhtrolli ning kedagi, kes asja edasi viiks. Tuleks ära lõpetada koondise materdamise ning suhtuma neisse kehvade tulemuste korral neutraalselt. Mitte aega pühendama või anda tulemuste kohta lakoonilist tagasisidet. Keegi võiks öelda kaamera ees, et on kehv. Siis saaks sealt juba edasi minna."

"Murdmaa on täiesti perspektiivitu ala. Eestis ei vaata keegi seda, isegi telekast kui MK etapp kodumaal toimub. Mina annaks murdmaainimestele püssid selga."

"Olen nõus mitmete teiste suusatajatega, et Anti on tore poiss, kuid mitte treener. Samas, eks kogemused peavad ju kuskilt tulema. Treenigu noori, kuid mitte Eesti parimaid suusatajaid. Treener peaks olema optimistlik, kuid samas ka elama reaalsuses. Kui poisid ise räägivad hetkel ikka utoopilistest tulemustest, siis on ikka ülevaltpoolt süstitud meestele valet infot. Team haanja tegelik juht, kelleks on Mati Alaver, peaks lükkama seda tiimi natuke veel edasi ja rohkem käima, et kõik suusatajad saaks ikka võrdselt abi ja treenitud. Mis puudutab suusaliitu, Team Haanjat ja selle tüliga ümbritsevaid muid targutajaid, on asi lihtne. Suusaliit vajab head juhti, kes ühendaks ja paneks organisatsiooni tulu tootma. Praegune süsteem toodab kahjumit. Oleks tegemist ettevõttega, siis oleks see ettevõte kehvade ja vastutöötavate inimeste tõttu pankrotis ja maamunalt kadunud. Jõudu Teile suusatajad, pidage vastu ja püüdke negatiivsele tähelepanule vastu seista."

"Ma arvan, et see on eelkõige suusataja oma asi. Lihtsalt loodusseadus on selline. Kui puudub motivatsioon või ambitsioonikus, siis pole nagu midagi teha."

"Kahjuks ei ole Tallinnas piisavalt elementaarse kvaliteedi ja pikkusega kunstlumerada. Kahju vaadata Nõmme hetkel "juba" 2,1 km pikkusel suusarajal (kord on jäine, kord pudru, siis rada muhkudega, klassika jälg olematu jne) sõitvaid koolilapsi ja noori suusatrenni poisse, tüdrukuid.
Ja see jama kestab juba 15 aastat ja tulemused olid näha Otepää võistlusel. Väikesed kohad: Jõulumäe, Valgehobusemäe, Mammaste jne, kus sõidavad mõned üksikud sportlased ja harrastajad, suudavad teha korralikud rajad, aga Tallinn, Nõmme kus iga päev rajal tuhandeid suusatajaid, ainult mõnitab."