Erukindralleitnant Keith Kellogg

Kellogg oli varem nimetatud rahvusliku julgeoleku nõukogu personaliülemaks ning andis koos Flynniga Trumpile valimiskampaania ajal nõu rahvusliku julgeoleku ja välispoliitika asjades. Teda kaaluti rahvusliku julgeoleku nõuniku ametikohale, enne kui see koht Flynnile läks.

Kellogg oli pärast Saddam Husseini kukutamist 2003. aastal Iraagi ajutise valitsusorgani (Coalition Provisional Authority) peaoperatiivohvitser. Varem töötas ta Virginia osariigis asuva infotehnoloogiafirma CACI International tegevasepresidendina uuringute ja tehnoloogia alal. Ettevõte täidab USA riigikaitse-, luure- ja sisejulgeolekuagentuuride riigihankeid.

David Petraeus

Erus olev nelja tähe kindral Petraeus pidi lahkuma USA luure keskagentuuri (CIA) direktori kohalt 2012. aastal, kui selgus, et ta edastas salajast informatsiooni oma elulookirjutajale, kellest oli saanud tema armuke.

Trump rääkis valimiskampaania ajal Petraeuse saatusest kaasatundvalt, vaatamata sellele, et kritiseeris pidevalt oma vastaskandidaati Hillary Clintonit salajaste materjalidega halvasti ümberkäimise eest. Petraeust kaaluti lühikest aega välisministri ametikohale, enne kui Trump valis tema asemel selleks naftafirma Exxon Mobil endise juhi Rex Tillersoni.

Eruviitseadmiral Robert Harward

Mereväe eriüksuses Navy SEALs teeninud Harward oli USA keskväejuhatuse ülema asetäitja, kui selle ülem oli kindral James Mattis, praegune kaitseminister. Harward teenis president George W. Bushi rahvuslikus julgeolekunõukogus ja pani tööle rahvusliku terrorismivastase keskuse.

2013. aastal pärast ligi 40-aastast karjääri mereväes erru minnes asus Harward kaitsetööstus- ja lennundusettevõtte Lockheed Martin esinduse juhiks Araabia Ühendemiraatides. Trump on viimasel ajal väga avalikult rääkinud läbirääkimistest Lockheediga F-35 hävitajaprogrammi maksumuse vähendamise üle.