"Meie üllatuseks nööpide, lipsukeste, lillekeste jne seast võib laps leida ka suhteliselt pika teraga knopka, väikese haaknõela (mis võib suhteliselt kergesti lahti minna) ja hambatiku. Samuti nägime seal tuletikku - see muidugi kohe põlema ei lahvata, aga kasvatuslikust aspektist ei ole nagu parim mänguasi. Kuna mängu saime ainult pakendis olles vaadata, siis rohkem huvitavaid esemeid ei leidnud ja mingil kummalisel põhjusel jätsime selle ka oma lapsele ostmata," kirjeldas avastust mänguasjapoe külastaja.

Antud mänguasja toob maale Rekato AS. Nende müügijuhi Merle Saare sõnul on nad seda toodet müünud aastast 2011 ja siiani ei ole keegi sellise probleemiga nende poole varem pöördunud. Tegelikult pole võimalik seda klaastoru kuidagi lahti teha ega ka käsi kuidagi sinna sisse pista. Mängu eesmärk on hoopis midagi muud ja see on kenasti ka karbi peal oleval õpetusel kirjas:

Findit! - toruseiklus!

Findit! on mäng, mis võiks alati käepärast olla. Keera, raputa ja pöörita plastiktoru, et leida kõik kolmkümmend selles peituvat pisieset.
Märgi leitud asjad skoorilehele. See, kes leiab neid enim, on võitja!
Kuna mänguks ettevalmistamiseks aega ei kulu, on lihtne siirduda torusse leiuretkele kus- ja millal tahes: reisil, suvilas, rannas jne.
Mäng koosneb Findit! mäng-torust ja skoorilehest.