Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Delfile, et politsei sai mõnikümmend minutit pärast südaööd teate, et Tallinnas Narva maantee ja Hobujaama tänava ristmikul juhtus kahe sõidukiga liiklusõnnetus. Kokku põrkasid sõiduautod Opel ja Mazda.

Õnnetusse sattunud Opel oli Euro takso auto, mis liikus hilisõhtul, mil foorid enam ei põlenud, mööda Narva maanteed Viru väljaku suunal ehk peateel. Samal ajal tuli Tallinki hotelli eest Mazda, mis oleks pidanud teed andma, kuid ei teinud seda. Laikmaa tänavalt tulnud auto sõitis Narva maanteel liikunud masinale küljelt sisse.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Euro takso Opel vastu teepiiret, mis purunes ja läbistas sõiduki.

Euro Takso esindaja Toomas Nõulik märkis, et teepiirdesse paiskunud takso juht oli autos üksi, ja nentis, et keegi õnnetuses viga ei saanud. „See on kõige tähtsam.“ Politsei kinnitas samuti, et keegi õnnetuses viga ei saanud, ja et juhid olid kained.

Nõuliku sõnul oli ka õnnetuse põhjustanud sõiduk takso. Piltidelt selle kohta kinnitust ei leia, küll aga võis tegu olla sõidujagajaga. Politsei märkis, et juhid said omavahel kokkuleppele ja pöörduvad kindlustusse. „Auto kas kantakse maha või tehakse korda, seda veel ei tea,“ osutas Nõulik.

Teeolud on väga keerulised ning sellega seoses palub politsei kõigil liiklejatel olla ettevaatlikud.

Õnnetus Hobujaama ristmikul