"Jüri Ratas üllatas meeldivalt. Põhimõtteliselt hoidis "intervjuud" kontrolli all ja ei lasknud pullimeestel planeeritud pula ajada. Huumorisoon on tal ka täitsa olemas. Intervjuu formaat on muidugi enam kui küsitav."

"Väga teistmoodi, ebatraditsiooniline, vana-aasta lõpus üsnagi sobiv. Jättis hea mulje. Tahaks näha ka intervjuud EV presidendiga ja teiste EV tipp-poliitikutega."

"Ratas jättis hea mulje, kuigi oleks vahel võinud naljaga rohkem kaasa minna."

"Lahe oli küsimus ja vastus, miks pole Savisaart Ratase valitsuses. Ja ka Putin liftis oli hea."

"Suht jube on, kuidas inimene ei suuda ühelgi teemal peale korvpalli rääkida normaalselt millestki."

"Ratase asemel olid veidi kartlikud hoopis intervjueerijad, ilmselgelt käis taoline formaat neile üle jõu. Avandi ja Sepp jätsid mitmel korral kasutamata küsimusi edasi arendada jne. Samas veidi avanes Ratase loomus, selline lahe vend."

"Ühineksin Mart Raudsaare arvamusega, et selline aastaintervjuu formaadi valik oli enneolematu ja lisaksin, et ainuvõimalik ja mõistlik. Mis mõte oleks olnud sellel, kui intervjuud oleks teinud mõni tuntud, kuid keskerakonnavihast vabisev endise õukonnareporter? Ka Tujurikkujad, kes on alati suutnud kommentaatori tuju ära rikkuda (välja arvatud möödunud aasta uusaasta lauluga), siis mängisid nad seekordse klounaadi suurepäraselt välja. Patt oleks nõuda Rataselt, et ta oleks moodustanud Tujurikkujatega Kreisiraadio kolmiku, sest küsimused olid küll oodatavad, aga paratamatult keerulised, rasked ja mõneti isegi riskantsed kiirformaadis vastata. Aga tulemus oli hea - intervjuust koorus välja sümpaatne, inimsõbralik ja mõistev inimene. Võib-olla jäi puudu, et ta ei suutnud formuleerida veel Eesti majanduspoliitika tulevikupilti, aga selle koostamiseks on aeg liiga napp olnud."

"Peaminister esines kõigiti väärikalt. Kindlasti on need, kes lootsid temalt kehvemat tulemust, nüüd üpris kõvasti pettunud. Ratase aktsiad tõusid väga tähelepanuväärselt. Igatahes oli see küsitlusmäng tõsistele vaatajatele julgustav ja innustav elamus."

"Igav oli. Ei saanudki aru, kas see oli mõeldud naljasaatena või tavalise intervjuuna. Naljakas polnud, polnud isegi originaalseid või huumoriga küsimusi (kui see oleks pidanud naljasaade olema). 31. detsembri saateks täiesti sobimatu. Kusjuures Ratas jättis parema mulje, kui Sepp ja Avandi, kes on täiesti maha käinud. Lihtsalt Sepa ja Avandi nime kandmisest ei piisa, et saadet teha, peab ka sisu ja mõte olema, aga see jäi küll puudu."

"Aavandi ja Sepp näitasid kohati oma madalat taset ja lausa mühaklikkust. Ratas vastas neilegi ootamatult hästi ja pani "kanepitarvitajatele" mitmel korral kümnesse - tubli!"