Täna on ta enda kinnitusel taas Tallinna TV-s oma töölaua taga. "Arvuti võeti menetlustoimingute käigus ära, õnneks on isiklik arvuti."

Ummelas rääkis, et kui ta eile kella 10 ajal tööle jõudis, oli seal ees hulk talle tundmatuid inimesi, kes ruumides toimetasid. Need olid politseiuurijad, kes tulid ka tema ruumi ja teostasid sealgi menetlustoiminguid. Mida tema arvutist või ruumidest otsiti ja mida talle üldse ette heidetakse, Ummelas ei räägi.

Umbes kella 12 paiku menetlustoimingud lõpetati ja edasi läks teekond Tööstuse tänavale politsei ruumidesse, kus kella 16ni toimus tema ülekuulamine. Küsimustel, mida esitati, Ummelas pikemalt ei peatu, ent sõnab, et talle selgitati kõike väga viisakalt.

Seejärel võeti ülekuulamise protokollile tema allkiri ja ta võis minna. Uurijad olid nende tundide jooksul tema sõnul väga kenad ja viisakad ja ühtegi etteheidet tal neile pole.

"Oodata ma midagi sellist muidugi ei osanud, sest ma ei ole enda teada midagi valesti teinud," sõnas Ummelas. „Teadlikult pole ma midagi paha teinud, teadlikult olen ma Tallinna televisioonile ainult head teinud,“ ütles ta.

Toomas Lepale esitatud kahtlustuste kohta ei osanud ta midagi arvata. "Tema juhtimisstiili kohta võib igaühel oma arvamus olla, aga midagi sellega seosese milles teda nüüd kahtlustatakse, ei ole mingit kahtlust tekkinud," ütles ta.