Laenu suurus on umbes 6000-7000 eurot. Repinski oleks pidanud selle oma huvide deklaratsioonis deklareerima, aga jättis selle väidetavalt tegemata.

Voronov on Narva vee-ettevõtte juht ning ta juhib Narva linnavolikogus Keskerakonnast välja kasvanud fraktsiooni Ühtne Narva.

Info deklareerimata laenust ilmus eile Keskerakonna juhatuse ette. Eile arutati Repinski saatust ja kuigi oli ka tema tagasiastumise toetajaid, jäi ta veel päevaks ametisse.

Martin Repinski ütles Delfile, et väide, et midagi jäi õigeaegselt deklareerimata, ei vasta tõele. "Deklaratsioon esitatakse üks kord aastas, ehk järgmine kord tuleb esitada maiks. Selle aasta kevadel esitatud deklaratsioon on korrektne," kinnitas Repinski.

Taluperemees Repinski nimetati hiljuti Jüri Ratase valitsuse maaeluministriks. Kohe tema ametissenimetamise järel hakkas ilmuma üha uusi uudiseid tema ettevõtete maksuprobleemide, võlgade, kauba segase tähistuse, ebakorrektsete reklaamivõtete ja täitmata lubaduste kohta. Seetõttu on Repinski tugeva surve all tagasi astuda. Juba täna võib Keskerakonna juhatus otsustada Repinski tagasikutsumise.