"Väga tubli ja teorohke inimene. Eestil oligi sellist presidenti vaja, kes ei tantsi teiste käskude peale, vaid oskab ise otsustada, mis on õige ja mis on vale. Jõudu ja jaksu presidendile."

"Kersti Kaljulaid on backdoor president- ta sai presidendiks ainult tänu poliitilisele kisklemisele päris kandidaatide seas. Poliitiliselt absoluutselt tundmatu. Ei kellegi maandumine presidenditoolil on võimalik vaid meie riigis. Seal ta aga täna istub! Tal ei ole olnud aega end tõestada või midagi ära teha. Rutata teda sildistama "mõjuvõimsaimaks" on liiga ennatlik. Kaljulaiule tuleb anda aega."

"No sorri, aga kui keegi kirjeldab oma edetabelis Eesti verivärsket (seni mõjudeta) presidenti kui mõjukaimat, siis see ei ole tõsiseltvõetav edetabel. Kui Kaljulaid on mõjukas, siis seda tulevikus. Hetkel kindlasti mitte."

"Milles see mõjuvõim siis seisneb? Mida ta on suutnud korda saata? Minu arvates on Eesti kõige mõjuvõimsam poliitik Urmas Reinsalu, kes on suutnud Kapo ja prokuratuuri abil hävitada Savisaare ja kindlasti hävitab ka Keskerakonna."

"Kersti Kaljulaid on esialgse vaatluse põhjal vaid tavaline kohale määratud hall kabinetiametnik, muud suurt midagi. Pidi ju kõigi president olema, aga pole näha veel olnud ja ega vist suurt oodata pole. Näha ju, et inimene on sobitatud talle ebamugavust tekitavatesse raamidesse ja kramplik püüe normaalse ja krambivaba rahvalemmikuna näida teeb asja veelgi naeruväärsemaks nutuse koha peal. Kui proua President tõesti tahab ka rahva presidendina end tunda, võtku see valitsuse kitsekarjase saaga käsile."

"Kõige mõjukamaks osutus inimene, kes põhimõtteliselt juhuslikult sai presidendiks, parteiliste intriigide tagajärjel. Inimesena on ta vast suhteliselt normaalne president ja ei häbene eestlasi, aga arenguruumi veel on. Näiteks oleks võinud avaldada oma arvamust, kas keskharidusega
ja kriminaalkaristusega tegelinskid sobivad ministrikohale."

"Mulle ta meeldib. Meeldib sellepärast, et ta ei aja vahtu suust välja vaid kogu ta jutt on väga asjalik ja põhjendatud. Samuti ei ole ta kordagi "häbenenud" eestlaste pärast. Juba see, et ta kohe ametiaja alguses otsustas Eestile tiiru peale teha, räägib iseenda eest. Ta tahab endale kõik selgeks teha, et mitte hakata huupi lahmima. Igal juhul loodan, et seekord saime hea presidendi. Noorusliku ja ka targa."

"Loodan presidendist parimat, aga seni pole ta veel midagi teinud, mis presidendi-kvaliteeti näitaks ja on teinud ühe otsuse, mis näitab selle puudumist - pean silmas seda tänujumalateenistusest loobumise kiiret otsust. Mis edasi saab, seda saame näha. Praeguseks on aga tema ametisse saamise asjaolud nõrkus, millest ta, kui ta on tugev ja tark, peab üle saama. Ja jumala pärast, andma mingi muu töö oma moenõustajale, et ta ometi loobuks nende põhivärviliste tädi-kleitide kandmisest."