"Tore, kui rohkem või vähem "pommiaugud" saavad uue ilme ja uusi asukaid, kas siis millegi tulekuga või millegi minekuga (viimase puhul jääme ootama Rummu muutumist, kui nüüd vangla lahkunud). Tapa on tunduvalt arenenud viimaste aastate jooksul ja kui sõjaväebaasid on legitiimsed (ehk mitte okupeeriva riigi omad), siis toovad nad väikestele kohtadele pigem kasu."

"Meie tublid liitlased soovivad maksta hea toidu ja joogi eest, meelelahutuse eest. Ettevõtjana näen ma siin potensiaali, peaks vastama pakkumisega: tegema meie vennasvõitlejatele toreda kõrtsi, kus saaks lisaks toidule/joogile ka meelelahutust. Üheskoos võidavad mõlemad pooled!"

"Tapal on hea asukoht ja kiirrong toob Tallinna umbes tunniga. Eramajade piirkonnal pole viga, kesklinn vajaks kõpitsemist, aga Nõukogude taust väheneb aasta-aastalt. Vallas on kõva eestlaste enamus nüüd ja juhtijaks pole ka Keskerakond nagu näiteks Kiviõlis või Kohtla-Järvel, kus pommiaugustumine jätkub."

"Ma arvan, et see ei too midagi kaasa. Tapa ei ole pidevalt kasvavat sõdurite ja järjest rohkem ja rohkem linnas liikuvate inimeste arvu osanud mitte kuidagi ära kasutada, ega ilmselt oska ka edaspidi. Ainuke, kes oma oliivõlist vuntsi limpsib, on pizzaputka.

"On analoogne "ettevõte" Tapal ka varem tegutsenud, siis küll teise riigi all, aga kohalikele vahet pole. Seega ei muutu tegelikult midagi, lihtsalt on linnas rahvast rohkem liikumas. Aga mis puutub lõbussse, siis Tapal on tegevust küll: spordi, mängi pilli või tantsi, käi kinos või pubis-kohvikus. Isegi ööklubi on olemas. Igav on ainult sellel, kes on ise igav."