Häirekeskus sai eile kella 16.50 ajal teate õnnetusest Tallinnas Välja tänaval, kus hoone katuselt kukkus alla 49-aastane mees, kes viidi raskes seisus haiglasse. Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava ütles eile, et sündmuskohal käisid patrullpolitseinikud, kes fikseerisid juhtunu asjaolud, kuid õnnetuse täpsed põhjused on selgitamisel.

Täna täpsustas Aava, et katuselt alla kukkunud mees viibis seal ehitustöödel. „Täna selgitasid politseiuurijad juhtunu esmaseid asjaolusid ja käisid ka sündmuskohal. Kriminaalmenetluse alustamise otsustavad politsei ja prokuratuur homme,” lisas Aava.

Tööinspektsiooni teabeosakonna juhataja Kristel Plangi ütles Delfile täna, et tööinspektsioon on juhtunust teadlik ja alustab uurimist. Kuidas mees katuselt alla kukkus, ei tea või ei ütle praegu veel ei tööinspektsioon ega politsei.

Selle aasta kümne kuuga on juhtunud 4182 tööõnnetust (lisaks on 90 juhtumi puhul veel täpsustamisel, kas tegu oli tööõnnetusega). Neist raskeid oli 827 (lisaks 16 on täpsustamisel) ja surmaga lõppes 17 (lisaks on kaks veel täpsustamisel).