Vedomosti andmetel olid sihtmärgiks veel majandusarengu ministeeriumi korporatiivse valitsemise osakonna juhataja Oksana Tarassenko ja esimese asepeaministri Igor Šuvalovi abi Marina Romanova. Beloussov ja Dvorkovitš keeldusid Vedomostile kommentaari andmast ning Tarassenko teatas, et teeb tavapärasel viisil tööd.

Vedomosti teatel jälgisid jõuorganid Uljukajevi meeskonda juba ammu, muu hulgas arvukate kaebuste tõttu rikkumiste üle Venemaa kinnisvararegistrisse kannete tegemisel. Vedomosti allika sõnul kanti sellest ette Venemaa presidendile Vladimir Putinile.

RIA Novosti teatas õiguskaitseorganite allikale viidates, et Uljukajevi kriminaaljuurdluse raames võidakse lähiajal kahtlustus esitada veel kuni seitsmele inimesele.

Uljukajev vahistati teisipäeval, kahtlustatuna kahe miljoni dollari suuruse altkäemaksu võtmises.

Kolmapäeval sai ka teatavaks, et Uljukajevi käele olid jäänud jäljed raha sisaldanud portfelli käepidemelt, mida õiguskaitseorganite spetsialistid olid töödelnud. Uljukajevi vahistamine venis mitu tundi.

Uljukajev jääb koduaresti oma korterisse Moskva Minski tänaval kuni 2017. aasta 15. jaanuarini, kui talle antakse elektrooniline jälgimisseade.

Putin vabastas Uljukajevi teisipäeval ametist ning majandusarengu ministri ajutiseks kohusetäitjaks määrati aseminister Jevgeni Jelin.