Rõivase sõnul on Reformierakonna roll nüüdses faasis jälgida, et kas sotsid, IRL ja Keskerakond suudavad läbirääkimised valitsuse moodustamiseks lõpuni viia ja kas sellele leitakse ka parlamendi ning erakondade toetus.

"Loomulikult oleme me mures erinevatel olulistel teemadel, olgu selleks vasakpööre majanduslikult, või et kas suudetakse jätkata Eestile edu toonud välis-ja julgeolekupoliitikat," lisas Rõivas.

Uuele valitsusele sooviks Rõivas, et nad mõtleksid hoolega järele, et ka selline kursi muutus on põhjendatud ja kas see on ikka Eesti inimeste huvides.

Rõivas ütles ka veel, et kavatseb anda ameti väärikalt üle ja pooleiolevad asjad ära lõpetada. "Mina olen Eesti jaoks alati olemas," lisas Rõivas.

Seda, kas Reformierakond ootab ees ka juhivahetus, Rõivas ei kinnitanud ega lükanud ümber. "Võtame üks päev korraga," arvas Rõivas.

"Päris mitu nädalat on nii Reformierakonnale kui Eesti avalikkusele korralikult kärbseid pähe aetud või ütleme, et valetatud," rääkis Rõivas teiste parteide tegevust kommenteerides.

Vaata veel videost, mida Rõivas rääkis!