Videos on näha, kuidas turske dressides mees lööb kurikaga sõidukil peegli küljest, hüppab siis tänaval peatunud BMW maasturisse ja sõidab minema.

Ilmselt on sellele vägivaldsele olukorrale eelnenud probleemne liiklussituatsioon, mis BMW juhti ärritas, sest too siunab: "Arvab, et lihtsalt keerab ette mulle vä?"

Video filminud mehe ülemus rääkis Delfile, et valgustite ja lagedega tegleva firma töömehed olid parasjagu teel tööväljakutsele ning sõitsid mööda tänavat, kus oli kiirusepiirang 30 km/h.

Töömehed (kes sõitsid väidetavalt lubatud kiirusega) vahetasid sõidurida ning BMW juht sõitis neist järsku mööda ja surus nad peatuma. Mingit avariid ei toimunud, kuid mees tuli autost välja ja üritas haarata töömeeste autos olnud inimesi.

Seejärel läks ta tagasi enda autosse ja haaras sealt kurika. Kui ta naasis, siis töömehed juba filmisid ja edasi toimunu on näha videol.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava sõnul sai politsei teate juhtunust 25. oktoobril kella 11 ajal. Teataja sõnul võttis ta autoga sõites hoo maha, et majanumbrit vaadata. Seepeale aga sõitis mööda teine sõiduk, peatus ja sealt tuli välja kurikaga mees, kes lõi autol peegli maha.

Politsei käis sündmuskohal ja fikseeris olukorra ning uurib juhtunu asjaolusid.