Delfi avaldab Edgar Savisaare postitused muutmata kujul:

"Selle kirja saatis erakonna sekretärile Kadri Simsoni nõunik Jaak Aab, kes on isehakkanud Keskerakonna peasekretäriks. Senine peasekretär ei andnud kirjalike käske vaid püüdis leebemalt hakkama saada.

Nüüd aga on Aabil nähtavasti nii suur hirm, et mina delegaatidega ise räägin, nii et neid varjatakse minu eest. Piinlik küll, kui erakonna esimehele antakse käsk mitte näidata delegaatide nimekirju. Küllap kardetakse, et kui ma mõne saadikuga räägin siis võib see meelt muuta ja hääletab Ratase asemel kellegi teise kandidaadi poolt."

Edgar Savisaare teine postitus:

"Kui Klandorf oleks tegelikult aukohtu esimees?

1. Taavi Aas tegi ettepaneku kaevata aukohtusse Riigikogu liige Marika Tuus kes kogus Savisaarile toetusallkirju. Tema süütegu seisnevat selles, et ta ei olevat piirkonna liikmena arvele võetud.

2. Oudekki Loone lasti lahti peasekretäri ametikohalt kuna ta olevat varjanud juhatuse eest nõuet erakonna vastu. Tegelikult see nõue ei olnud kehtiv ja Loonel ei olnud mingit põhjust selle ümber kära teha. Siis tõsteti Loone vastu süüdistus et ta olevat Aadu Musta laualaekast varastanud 114.00 eurot, mida küll kuidagi ei õnnestunud tõestada.

3. Urmi Reinde lasti Kesknädala peatoimetaja ametist lahti sest ta keeldus lehte panemast Jaak Aabi artiklit, kuna tähtaeg lehe saatmiseks trükikotta oli möödas. Seda talle ei andestatud, kuigi Reinde pidi viie nädala pärast nagunii minema pensionile.

4. Kui Ratas Simson ja Reps haarasid büroos võimu, siis esimese asjana vahetasid nad maja uste lukud, et keegi Savisaare pooldaja sisse ei pääseks.

5. Taavi Aas ja Kalle Klandorf vallandasid linnapea nõunik Priit Kutseri usalduse kaotuse tõttu, sest ta käis koos Karilaiuga väljas - pool tööaega linnavalitsuse majas kohvi joomas. Karilaidu ei puudutatud.

6. Simsoni nõudmisel löödi Keskerakonna juhatuse istungilt minema TV3 ajakirjanik Katrin Lust, kuigi erakonna esimees oli lubanud ajakirjanikul sellest osa võtta.

7. Erakonna esimehe kirju tsenseeriti Jaak Aabi poolt ning ei võimaldatud esimehel erakonnaga sidet pidada. Kirjadele kirjutati kommentaare ja ei lubatud esimehe kirju ilma nendeta listi üles panna.

8. Võeti vastu seisukoht, et büroo töötajadel ei ole õigust kellelegi väljastada Kongressi delegaatide nimekirju, isegi mitte erakonna esimehele.

(jätkub...)"