Targamadze ütles sündmuskohal ajakirjanikule, et tema ja autojuht pääsesid vigastusteta, kuid viga said mitmed juhuslikud möödujad, vahendab Civil.ge.

Neli inimest viidi haiglasse, üks neist teadete kohaselt raskelt vigastatuna.

Targamadze ütles, et on kindel, et plahvatas ilmselt auto tagaossa paigutatud kaugjuhtimisega lõhkeseadeldis. Plahvatuse hetkel istus Targamadze aga auto esiistmel juhi kõrval.

Gruusia siseministri asetäitja Besik Amiranašvili ütles sündmuspaigal ajakirjanikele, et politsei alustas raskendavatel asjaoludel mõrvakatse uurimist.

Gruusia endine president ja praegune Ukraina Odessa oblasti kuberner Mihheil Saakašvili näitas Facebookis näpuga endise peaministri Bidzina Ivanišvili suunas.

„Ma arvan, et ta [Targamadze] valiti sihtmärgiks, sest ta on hoidnud aktiivseid kontakte korrakaitsjatega, mis hirmutab Ivanišvilit väga“ 8. oktoobril toimuvate parlamendivalimiste valguses, teatas Saakašvili.

Parlamendiliige Davit Bakradze, kes on valimistel ÜRL-i nimekirja esinumber, ütles, et „Ivanišvili režiim“ paiskas riigi tagasi nendesse aegadesse, kui „inimesi autodes õhku lasti“.