200 euri kuu jooksul elamiseks, riiete, söögi, meelelahutuse ostmiseks ja ka tööl söömas käimiseks (5-6 eur päev ehk kuni 120 euri kuus, seega 80 euri 30 päeva jaoks söögi jms raha). Täiesti absurd.

Esimesed päevad on nulli ring. Just siis aga läheb näiteks käsimüügiravimite ostmise peale suur hunnik raha (tilgad, teed, nohusuts, kurguvalu suts, ferveksid jms, valuvaigistid, peavalu rohi, salvrätikud jne jne). Kaotan rahas 100+ euri + rohud.

Teine asi, miks tööl edasi käin, on see, et ma ei saa haiguslehte võtta, sest perearst on nii debiilsetel aegadel tööl ja tema telefoniajad on müstilised (mingi 30 min auk mõnedel päevadel ja muul ajal kõnesid vastu ei võta ka tema õde ja registratuurist ka ei suunata, et a la helistage telefonikons. ajal). Isegi, kui läbi MINGI IME suudan perearsti kätte saada, siis on see, et esmaspäev-teisipäev helistades saab aja uueks nädalaks, kuna beebide päev vahel jms ajad on täis. Nojah, eks siis päeva kannatan. Kurjam, oleks üks 24/7 avatud liin, kust saaks iga kell abi, nõu, kust väljastataks sinine leht ja kirjutataks ka rohtusid välja. Praegune süsteem on absurdne ja abivajaja ei saa õigel ajal ja hetkel abi.

Kokkuvõttes käin haigena tööl edasi, sest ma kaotan liiga palju palgas, mul pole niikuinii raha, et ravimeid osta ning kui haigeks jään, siis kohe lehte ei saa, sest arst soovib näha, esimese aja saan alles 5 päeva pärast. Viimaseks, perearsti suht võimatu kätte saada sest niivõrd väikesed augud ja päevad, kuna helistada. Haigena tööl olles nagunii tööd ei tee, sest ei jõua/suuda, lihtsalt vahin monitori ja vegeteerin päeva õhtusse.