Kas ERR on ooteasendis ja räägib edasi läbi hinna suhtes? Kelly Sildaru tõttu huvitab see ka noori lisaks fanaatikutele nagu mina. On asju, mille nimel tuleb kasvõi nahast välja pugeda juhul, kui talveks hind ei kolise alla ja teised meie kanalid õigusi ei osta. Jagatud õigused kas või 3 vabalevi kanali osas on ka parem kui mitte midagi.

Meil on Palusalu, Kotkas, Talts, Nool, Kanter ja Kelly Sildaru. Kuidas te saate öelda, et see on õige. Kui ainult rahast lähtuda, siis jah, tundub kuid paljud asjad on pühamad. Jalgpalli MMi näidata oleks siis väiklus.

Olen eluaeg sporti armastanud ja nüüd pean üle elama selliseid asju. Lillehammer episoodiliselt oli esimene 1994, kui olin 7. Sydneyst alates aga suuremahuliselt. Esimene OM-de raamat ilmus aastal 1996 minu tahtel.

Trenni mangusin juba 11-aastaselt. Püüdsin tippu paraspordis. Öelge, et see pole lõplik. Ainult internetiõigusi vist eraldi osta ei saa, et ERR spordiportaalis OMi näha. Kui seda ka pole siis.. jah. See ei saa nii jääda.

Olgu, oodake mõni kuu, aga ERR valmistugu rahva nimel ka nt. 600 000 eest õigusi ostma. Kahe OMi peale Okei, sest see on tähtis. Kui hind ei lange 600 000 peale, siis tuleb sebida Eurospordile eestikeelne heli. Discovery ja Eurosport sobivad meile küll, nende pilt on meie riigis kättesaadav HD kvaliteedis ja loodetavasti saab Eurosport Player rakenduse abil vaadata just soovitud võistlusala ükskõik kust ilma igasuguste antennideta ja televisiooniteenustega.

ERRilt ei ootakski muud, kui raadioreportaaži, mida siis saaks televaataja kuulata Eurospordi pildi taustaks. Ideaaljuhul võiks ERR oma heliülekande müüa või tasuta anda Eurospordile, et see saaks lisada eestikeelse heli kohe oma kanalitele.

See on siiski püha asi ja loodan,et saate hinna 600 000-700 000 euro peale ja ostate osa koos teiste vabalevi kanalitega nagu RIOs oli. Alla selle saada on utoopia.

Sloveenia, sama pisike riik nagu Eesti, ostis ära. ERR ja Toompea tahavad spordi täiesti välja suretada. 2 miljonit eurot 4 aasta kohta ei ole ületamatu. Samuti ei päde jutt, et Jaapani ja Korea aeg ei sobi.

Magusamad finaalid toimuvad ju kell 13-16 meie aja järgi. Suur osa võistlusi vahemikus 8-13 ja vaid murdmaasuusk ja eelvõistlused jäävad öisesse aega kell 3-7.

Laskesuusatamine oli viimati õhtul ehk meie aja järgi 12 paiku. Vabadel päevadel ja nädalavahetusel parim aeg vaadata. Talvel eriti. Eriti ärevaks teeb, et teleõigusteta pole võimalik ka ülirangeks läinud Copyrighti tõttu vaadata arvutist ega netist.