“Keskerakonna otsustamatus on tugevasti kahjustanud Eesti vabariigi pealinna mainet. Meil on korruptsioonikahtlusega ametist tagandatud linnapea, kahes kohtuastmes linna raha omastamises süüdi mõistetud Kesklinna linnaosa vanem ning omastamisele kaasaaitamises kahtlustatav Põhja-Tallinna linnaosa vanem,” kirjeldas Tallinna mainet kahjustavaid asjaolusid sotsiaaldemokraadist linnavolinik Hanno Matto.

Matto on seisukohal, et Alar Nääme süüdijäämine ka teise astme kohtus on selge märk, et linnaosa vanemal on viimane aeg oma ametist lahkuda. „Taavi Aas peab linnapea kohusetäitjana hea seisma Tallinna maine eest ning ootame temalt otsust Nääme ametist vabastamiste kohta. Nääme jätkamine linnaosa vanemana diskrediteeriks jätkuvalt ausate linnaametnike tööd ja on vastuolus hea juhtimistavaga,” lisas Matto.

“Arvestades Keskerakondlaste kalduvust kuritarvitada tallinlaste maksuraha on ainuke mõeldav variant nimetada Kesklinna linnaosa vanemaks erakonnatu inimene, kes saaks linnaosas taastada eetilise töökultuuri ja tegelda maineparandusega,“ leidis Matto.