„Mina elan Rostovis, lapsed Moskvas. Käisin viimast korda pealinnas kaks nädalat tagasi, kliinikus ravil. Astusin enda juurde korterisse sisse, noh, vaatasin, kõik oleks nagu puhas ja läksin minema. Ma ei märganud seal mingit raha, ei kontrollinud tube,“ rääkis Razgunova Life’ile.

Lisaks sellele väidab Razgunova, et ei mäleta, kellel võisid veel tema nimel oleva korteri võtmed olla, aga on veendunud, et vend ei teadnud selle eluruumi olemasolust. „Mul on nii palju sugulasi, ma ei mäleta, kellel võtmed on. Pole sellele mõelnud. Vennal kindlasti ei ole, ta isegi ei tea, kus mul korter on. Ma ostsin selle ausalt väljateenitud raha eest. Me praktiliselt ei suhtle vennaga,“ ütles Razgunova.

Naine lisas, et nad on koos mehega ametlikult töötud. „Mitteametlikult teenin ma mõnikord raha kinnisvaraagendina, mees aga remondimeistrina. Varem olin ma õpetaja,“ teatas Razgunova.

Varem hindas Life mainitud neljatoalise 143-ruutmeetrise korteri väärtuse 85 miljonile rublale (1,2 miljonile eurole). Lisaks sellele on Zahhartšenko õe ja vanemate nimel Doni-äärses Rostovis viis maja. Razgunovale, kelle puudub juhiluba, kuuluvad ka Mercedes G1500 hinnaga kaheksa miljonit rubla (109 000 eurot) ja Lexus GX460 hinnaga viis miljonit rubla (68 000 eurot). Life kinnitas, et kogu kinnisvara soetas Zahhartšenko. Moskvas kuulub tema sugulastele veel viis eliitkorterit.

Venemaa siseministeeriumi majandusjulgeoleku ja korruptsioonivastase võitluse peavalitsuse (GUEBiPK) valitsuse „T“ ülema asetäitja Zahhartšenko vahistati 9. septembril (enne seda täitis ta ajutiselt valitsuse ülema kohuseid). Tema sugulaste korterites ja töökohal toimusid läbiotsimised. Kohtus teatas Zahhartšenko, et tal pole mingit tegemist õe juurest leitud 120 miljoni dollari ja kahe miljoni euroga (sularaha, mis kaalub kokku üle tonni, leiti seifiks ümberehitatud toast karpidest ja kottidest). Zahhartšenko kinnitas, et pole Lomonossovi prospektil asuvas korteris üldse käinud. Praegu viibib Zahhartšenko vahi all.