Isamaa ja Res Publica Liidu endine peasekretär ja Jõksi kampaaniameeskonna liige Tiit Riisalo postitas sotsiaalmeediasse video täna hommikul Võhma kandis toimunud ahelavariist, kus osales ka presidendikandidaadi Allar Jõksi auto.

"Kampaania ei möödu kadudeta. Tänane hommik Viljandimaal. Õnneks kõik inimesed terved ning jätkame pingutust suure eesmärgi nimel," kirjutas Riisalo postituse alla.

Riisalo selgitas Delfile, et tegemist oli suhteliselt tavapärase niiöelda pika kokkupõrkega.

Nimelt sõitis Allar Jõksi ja tema kampaanimeeskonna auto ühe postiauto taga, mis tahtis teha mingil hetkel vasakpööret. Kuna ta seda kohe teha ei saanud ja jäi keset teed võimalust ootama, siis peatuti auto taga ja Jõksi auto taga peatus omakorda veel üks auto.

Sellele autole aga järgnes kaubik, mille juht jäi pidurdamisega hiljaks ja nii see löök tagant tuligi, rääkis Riisalo. Seega paiskus Jõksi meeskonna auto taga olnud auto neile otsa.

Riisalo sõnul olid nad Jõksiga teel kampaania raames erinevate volikogu inimestega kohtuma. Riisalo sõnul oli juhtunu ajal roolis Allar Jõks ise.

"Õnnelik õnnetus, et keegi viga ei saanud, aga tasub olla tähelepanelik ka nii ilusa ilmaga nagu täna," lisas Riisalo.

Politsei teatel anti 13. septembril kell 9.06 politseile teada, et Järvamaal Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee 6. kilomeetril on toimunud ahelavarii. Esialgsetel andmetel ei suutnud kaubiku Volkswageni juht õigeaegselt pidurdada ning sõitis tagant otsa tema ees peatunud sõiduautole BMW, mis põrkas omakorda otsa selle ees olnud sõiduautole Lexus. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Juhid saavutasid omavahel kokkuleppe ja pöörduvad kindlustusse.