Kodumaised telekanalid kosutavad meid kenasti animeeritud lastefilmidega. Nii ka sel, viimasel laupäeval, kui näidati ühte igavesti vahvat animatsiooni "Vaprake". Film ise on tõesti tore, ainuke hapu kirss tordil oli küsitav reklaamivalik - nimelt jooksis reklaamipausi ajal reklaam SOS-pillidest.

No tõesti, saan aru, et filmi sihtgrupp on 5+, mispärast peaks hakkama selgitama sellele samale viieaastasele, et misasi see SOS-pill on?

Sama reklaamipaus edasi - omasaadete reklaamiblokis reklaamiti kenasti Eesti Inimsööja-nimelist uurivat saadet. Jällegi, küllalt võigas treiler, mis kindlasti tekitab huvi täiskasvanutes ja miks mitte ka teismelistes, kuid kas nemad on siis "Vaprakese" filmi sihtgrupp?

Saan aru, et elamegi turumajanduses, telekal on ka pult ja valikuid teeme ise....kuid siiski, natukene järelemõtlemist ja tervet mõistust võiks veel olla. Kasvatame ju oma järeltulevat põlvkonda kõik koos ja miks mitte ei võiks üks kodumaine telekanal natukenegi oma väikestest vaatajatest hoolida?