Triobeti spetsialistid on veendunud, et riigikogus kindlasti presidenti ära ei valita, vaid tulemused jäävad valimiskogu otsustada. Sellest annab tunnistust ennustusmaailmas kõige tugevam võimalik koefitsient üldse – 1.01, mis tähendab 99-protsendilist tõenäosust.

Kui aga Eesti peaks leidma uue presidendi juba riigikogus, teenib Triobetist sellele panustatud summa tagasi koguni 11-kordselt, teatas kihlveokontor.

Võitluses presidendikohale peavad koefitsiendimeistrid suurimaks soosikuks Siim Kallast – tema võidu tõenäosus on 43 protsenti ning koefitsient tugev 1.90. Võrdselt ja mitte Kallasest kaugel – 22-protsendilise tõenäosusega ning koefitsiendiga 3.70 – järgnevad Allar Jõks ja Marina Kaljurand. Favoriitide gruppi jälitavad Eiki Nestor ja Mailis Reps, kelle võiduvõimalused on portaal märkinud koefitsiendiga 10.00. Neist palju maas pole Indrek Tarand koefitsiendiga 14.50.

Teiste kandidaatide šansse on hinnatud oluliselt madalamaks. Edgar Savisaare presidendiks saamise korral maksab Triobet sellele stsenaariumile panustajatele raha tagasi koguni 45-kordselt, Mart Helme puhul suisa 70-kordselt.

Võrdluseks, et Erki Noole, kes isegi ei kandideeri, võidukoefitsient on samas suurusjärgus – Noole presidendiks saamisel teenib sellele panustatud summa 100-kordselt tagasi. Tuleb märkida, et kandidaate saab üles seada nii enne riigikogus toimuvaid valimisi kui ka enne valimiskogu.