Reedesel Eurojackpoti loosimisel võidetud 5+1 võit summas 1 155 687,70 eurot vormistati. Võitja käis võitu vormistamas koos sõbraga, sest just sõbra initsiatiivil ning ka tema IDkaardiga rekordilise suurvõidu toonud pilet osteti. Seetõttu plaanib piletiomanik võidusummast poole sellele samale sõbrale anda. "Ilma temata ju võidupiletit poleks olnud!" ütles võitja.

Võidukas mees enda sõnul väga suur lotomängija ei ole. Bingot on ikka varem mänginud ja Viking Lottot ka, aga Eurojackpoti pileti ostis mees esimest korda elus.

Jõhvi Selverist ühe väljaga pliks-plaks pileti ostnud mees on pärit Ida-Virumaalt ja töötab tööstuse valdkonnas. Nii võitja kui ta sõber kinnitavad kui ühest suust, et plaanivad kindlasti tööl edasi käia ja suure raha pärast “hulluks ei lähe”. Suuri plaane raha kasutamiseks kumbki mees veel teha jõudnud ei ole, vaid seda teavad, et puhkusereisi võiks küll jaheda ja vihmase ilma tõttu kohe ette võtta.

12. augustil saadud võit on seni suurim Eestis Eurojackpotiga saadud võit, ühtlasi on tegu suurima võiduga Eesti lotoajaloos. Seni oli suurimaks võidetud rahasummaks käesoleva aasta 6. jaanuaril tallinnlanna poolt Viking Lottoga saadud miljon eurot.