Filmi sisuks pidi olema 1991. aasta august läbi lapse silmade. Kenake asi küll, aga kui autoomanik pole asjast teadlik ja viibib kas välismaal, pikaajalisel puhkusel või näiteks haiglas? Äkki on auto on üldse liikumisvõimetu sellel hetkel? Kes kompenseerib auto "tagasi oma kohale" saamise? Sellest pole juttugi.

Minu seisukoht on: soovite filmida – tere tulemast! Ebamugavuste tekitamine peab saama kompenseeritud isegi siis, kui autoomanik ise teisaldab ajutiselt auto teise kohta – see ju ka vaev ja omanikule mittevajalik bensiinikulu!

Kopli Kinokompanii produtsendi Anneli Ahvena sõnul olid antud aadressil toimunud võtted kooskõlastatud nii Mustamäe Linnaosa Valitsuse, Tallinna Transpordiameti kui kõikide muruplatsi ümber olevate korteriühistutega.

"Võtted sujusid väga kenasti, vastavate liiklusmärkidega varustatud alalt (mis hõlmas kummalgil võttepäeval vaid 1/6 kogu parkimisalast) olid pea kõik liiklusvahendid palutud ajaks mujale pargitud. Nende paari auto omanikud, kes olid end sinna unustanud, said telefoni teel teavitatud ja nad leidsid võimaluse oma auto ümber parkida. Oleme väga tänulikud mõistva suhtumise eest, ning tegime kõik endast oleneva, et võimalikult vähe majaelanikke segada," rääkis Ahven.

Juhul kui mõni masin satub parkimist ajutiselt keelavasse alasse, ja seda ei ole omanikul võimalik liigutada, siis otsitakse Ahvena sõnul esimeses järjekorras teisi võimalusi - kas pargitakse mõni filmi ajastusse sobiv masin selle seisva auto ette, või proovitakse see välja kadreerida. Kui aga miski ei aita, siis teisaldatakse selline auto loomulikult filmikompanii kuludega ning paigaldatakse peale võtte lõppu samasse kohta tagasi.

"Huvitav on see, et me ei kohanud mitte ühtegi inimest, kes oleks olnud filmivõtetest häiritud. Pigem oldi väga vastutulelikud, toetavad, sooviti tulla filmi massissteeni mängima. Meile jäi mulje, et pigem oli linnakodanikel positiivne suhtumine, et Mustamäe linnaosa saab ühes filmis võttekohana kajastatud," oli produtsent antud murekirja peale üllatunud.