OTSEBLOGI: Auto korda saanud Ott Tänak võitis Soome MM-rallil juba neljanda kiiruskatse!

FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2016 - WRC FINLAND

Ott Tänak hoidis kuni viienda kiiruskatseni Soome MM-rallil teist kohta, kuid tegi siis pirueti ja lõhkus autol esivedrustuse. Lõunapausil said mehaanikud auto parandatud ja 7. katsel sõitis eestlane taas välja kiireima aja.
Loe edasi...

FOTOD: "Vigased" Rumeenia kerjused lahkusid Tallinna vanalinnast täies elujõus

Rumeenia kerjused hülgasid vanalinna

Munitsipaalpolitsei on sel suvel aktiivselt tegelenud Rumeenia päritolu kerjuste tõrjumisega vanalinnast. Kesklinna tugipunkti andmetel hülgasid kerjused vanalinna kuus päeva tagasi.
Loe edasi...

Maanteeameti reformikava tulemused nörritavad inimesi: järjekordades istutakse sageli terveid tööpäevi

Esmaspäeva hommikul kümmekond minutit enne avamist oli Liiklusregistri Tallinna Büroo (endise nimega autoregistrikeskus) ees Mustamäel ootamas paarkümmend inimest. Suuremat tunglemist ei tekkinud.

Maanteeameti reformikava tekitab paljudes inimestes nördimust. Hiljuti vähendas maanteeamet mitmes väiksemas büroos lahtiolekuaegasid, et koondada tegevus suurematesse keskustesse. Suurenenud nõudluse all ägavates keskustes töötab aga endiselt liiga vähe inimesi, et piisavalt kiiret teenindust pakkuda.
Loe edasi...

Eestisse saabus kaks Süüria pagulasperet, kes asuvad elama Tallinna ja Pärnusse

Põgenikalaager Bekaa orus

Eile saabus Kreekast Eestisse kaks Euroopa rändekava alusel vastu võetud Süüria perekonda. Peredele tulid vastu tugiisikud ja nad liikusid edasi oma uutesse kodudesse, mis asuvad Tallinnas ja Pärnus.
Loe edasi...

Briti meediaväljaanne fännab Toomas Hendrik Ilvest: sorry, Obama — tundub, et meil on uus lemmikpresident!

Toomas Hendrik Ilvese plaadi esitlus Helsingis

Mõned päevad tagasi sai Toomas Hendrik Ilveselt ninanipsu üks netitroll, kes võttis ette nahutada Ilvest selle eest, et too eesti keele asemel inglise keeles säutsub, olles ise Eesti president, ning meie presidendi terav vastulöök avaldas muljet ühele menukaimale Briti tabloidile.
Loe edasi...

VIDEO: Liigutav! Lapselapse sünnipäevaüllatus paneb vanaema minutiteks õnnepisaraid valama

YouTube'i kasutaja David Goodlings organiseeris koos sõprade ja sugulastega vanaemale 86. sünnipäevaks kingituse, mis pani minutiteks õnnepisaraid valama nii sünnipäevalapse kui ka liigutab ilmselt südamepõhjani kõiki, kes valminud videot vaatavad.
Loe edasi...

Maasikamüüja: nii hullu aastat ei ole kahekümne aasta jooksul olnud!

Eile hommikul oli Kuressaare turulettidel näha veel viimaseid maasikaid. Maasikamüüjate sõnul ei ole nii viletsat saaki kakskümmend aastat olnud.
Loe edasi...

FOTO: Varga kinni püüdnud bikiinides Rootsi politseiniku pilt lööb netis laineid

Mikaela Kellner päevitas oma sõpradega pargis, kui nende juurde tuli ajalehemüüja, kes pakkus neile kodutute häälekandjat.
Loe edasi...

FOTOD: Saaremaal hukkus rängas avariis noor naine

Saaremaa hukkunuga liiklusõnnetus

Saaremaal Tehumardi-Kogula maanteel sõitis eile õhtul teelt välja Škoda, milles hukkus 27-aastane naine. Autos olnud mees vigastada ei saanud.
Loe edasi...

Kolme parvlaeva hilinemise korral asenduslaevade rendiks raha ei ole

Valdo Kalm

Tallinna Sadama juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul ei mahu edasiste laevade ajutine prahtimine eelarvesse, kuid nõukogu lubab selle lõhki ajada.
Loe edasi...

Tervise arengu instituut andis Cellfoodile hävitava hinnangu

Erinevalt väikses koguses lubatud väävelhappest on deuteeriumiühendid inimesele mürgised.
Loe edasi...