"Ausõna selle Pokemon Go mängu võiks sulgeda. Tartus joostakse selle mängu pärast lausa teele."

"Meile ilusalongi klaasukse vastu kõndis 40 aastane mees. Selline pauk käis, et me kliendiga mõlemad ehmatasime korralikult. Tuli välja, et ta jahtis Pokemone ja kõndis kogu jõuga vastu ust."

"Proovisin kah siis ära, oma vanust ma igaks juhuks ei kirjuta. Esimese leidsin üles, pärast regasin ennast ära ja järgmisena juhatas mind kuhugi ehitusplatsi kõrval olevasse kinnisesse valvega parklasse-platsile mingit junni püüdma! Sinna ma muidugi ei läinud ja sellega tundub, et meie suhe on läbi."

"See on lihtsalt haige. Nagu mingid zombid, kõigil silmad telefonides."

"Bussis mereväelane pokemonis, pintsakus noormees bussist välja astudes kohe pokemonis."

"Endal on veider juba telefoni välja võtta, et helistada."

"Täna seisin bussipeatuses, mitte keset kõnniteed. Minu poole liikus üks mängija. Meelega ei astunud eest, sest tahtsin lihtsalt teada, kas märkab. Oh ei, kutt tormas mulle otsa. Õnnetust ei juhtunud, kutt oli minust poole väiksem. Päris naljakas oli."

"Kesklinnas liiklusrohketel lõikudel noored juntsid kõnnivad hajameelselt, mobla peos ja jõllerdavad mitte liiklust, vaid moblat. Sageli on ka kõrvaklapid samal ajal veel lisaks peas."

Olen näinud neid Pokemonide tagaajajaid nägu telefonis, nii laste kui täiskasvanute seas. Mul 13 aastane poeg kasvamas, aga talle räägin iga päev selle ohtlikkusest ja ära ma ei väsi. Õnneks tal vana telefon ja ta ei saa seda roppust sinna alla laadida.