Neljapäeva õhtul olid Tatjana, Valeri ning nende kaks lapselast 30 000 inimese seas, kes tulid linna peapromenaadile tähistama Prantsusmaa rahvuspüha Bastille´i päeva. Promenaadil vaadati ilutulestikku ning kuulati kontserti, kui rahvamassi kihutas valge veok.

RIA Novosti andmetel sai Tatjana abikaasa Valeri peavigastuse, nende kaks lapselast Svetlana ja Sophia said terrorirünnakus samuti viga ning nad viidi haiglasse.

Tatjana jäi aga kadunuks.

"Minu omad on kõik seal," teatas Tatjana tütar sotsiaalmeedias päev pärast terrorirünnakut. Postitusele vastanute seas oli neid, kes palvetasid Tatjana ja Valeri eest ning avaldasid muret ning kaastunnet.

"Ole tugev! Kõik muretsevad teie pärast", "Missugune õudus!", kirjutati. Saadetud kaastundeavalduse peale kirjutas Tatjana tütar, et tema lähedased on kõik elus, kuid ema on teadmata kadunud. "Jumal tänatud!", "Loodame, et emaga on kõik hästi", vastati talle.

Ka kaks päeva pärast terrorirünnakuid ei olnud tütrel ema asukohast aimu. "Millal teda viimati nähti?", küsiti. "Terroriakti ajal," vastas Tatjana tütar.

Välisministeerium sai eile hilisõhtul Prantsusmaa ametivõimudelt kinnituse, et Nice’is toimunud terrorirünnaku tagajärjel hukkunute seas on kaks Eesti kodanikku: 21-aastane Rickard ning 51-aastane Tatjana.

"Lootus on kadunud, usk on kadunud, mul lihtsalt ei ole sõnu...", "Oleme kõik sinuga," seisab kaastundeavaldustes.

Jaga
Kommentaarid