"Hakkasin peateelt maha pöörama. Vaatasin selja taha ja tundus, et Mercedes tuleb väga rahulikult. Võtsin hoo maha, et keerata ja siis ta sõitiski otsa," kirjeldab Anne ja lisab, et autos oli ka tema kolmeaastane laps, kes ei saanud õnneks kannatada, vahendab Õhtuleht.

"Mina lõin ära vasaku külje ja pea," lisas naine.

Savisaare sohvrit tundvad inimesed kirjeldavad teda väga rahuliku inimesena, ent sellises olukorras läks ta närvi.

Delfi kirjutas juba eile, et neljapäeva õhtupoolikul põhjustas Edgar Savisaare autojuht Tallinna lähedal avarii, milles sai inimene viga.

Politsei liiklusinfo kohaselt toimus eile kell 16.44 liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Liiapeksi – Loksa maantee ja Ulliallika - Kolga tee ristmikul, kus 31-aastane mees sõitis kaubikuga Mercedes-Benz möödasõitu teostades otsa vasakpööret sooritanud sõiduautole Volvo 850 Estate, mida juhtis 31-aastane naine.

Mercedese juht eiras möödasõitu keelavat teekattemärgistust. Volvo juht toimetati Põhja – Eesti Regionaalhaiglasse.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk kinnitas Delfile, et avarii tõesti toimus. "Info vastab tõele, avariis osales Keskerakonna kasutuses olev väikebuss, õnnetuse hetkel viibis autos ka Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, kes viga ei saanud. Avarii täpsed asjaolud selgitab välja menetlus," ütles Pukk.