Politsei liiklusinfo kohaselt toimus eile kell 16.44 liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Liiapeksi – Loksa maantee ja Ulliallika - Kolga tee ristmikul, kus 31-aastane mees sõitis kaubikuga Mercedes-Benz möödasõitu teostades otsa vasakpööret sooritanud sõiduautole Volvo 850 Estate, mida juhtis 31-aastane naine.

Mercedese juht eiras möödasõitu keelavat teekattemärgistust. Volvo juht toimetati Põhja – Eesti Regionaalhaiglasse.

Delfile on mitmest allikast kinnitatud, et tegemist oli keskpartei juhi Edgar Savisaare autoga, milles ka Savisaar õnnetuse hetkel viibis. Tallinna linnapea kohalt taandatud Savisaar õnnetuses teadaolevalt viga ei saanud ning ta viidi sündmuskohalt kiiresti minema.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk kinnitas ka hiljem Delfile, et avarii tõesti toimus. "Info vastab tõele, avariis osales Keskerakonna kasutuses olev väikebuss, õnnetuse hetkel viibis autos ka Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, kes viga ei saanud. Avarii täpsed asjaolud selgitab välja menetlus," ütles Pukk.

Seda, et Savisaar sealkandis võis tõesti eile viibida, tõendab ka tema eile Facebookis tehtud postitus, kus ta on ennast märkinud olevat Põlula külas Lääne-Virumaal ühe tuttava sünnipäeval. Seega sünnipäevalt tagasi Hundisilmale või Tallinna sõites võis antud sündmuskoht tõesti teele ette jääda.

Teatavasti on Keskerakond võtnud Savisaare linnapea hüvede saamise peatamise tõttu Savisaarele kohandatud endise ametiauto enda nimele rendile. Tegemist on musta Mercedes-Benz Vivano 250 Bluetec mudeliga.