Simons ütles "Aktuaalsele kaamerale", et soovis mänguasjad annetada just Tartu mänguasjamuuseumile, kuna ta ei ole näinud ilusamat muuseumi. Kaheksasse kingitud kasti mahtusid teiste hulgas suur mudelraudteekomplekt, Coca-Cola automaat, Lego eelkäija ning Simonsi üks lemmikmänguasju -värviauto, vahendab ERR.

"Üks mänguasjadest on värviauto. Ma mäletan, kuidas ma seisin emaga peatänaval, mänguasjad minu ees ja see oleks nagu eelmisel nädalal olnud, kui ma ütlesin, et mulle meeldib see mänguasi, see tundub väga huvitav. Mul väga vedas, et ma sain selle mänguasja," rääkis Simons.

Ehkki muuseum kogub peamiselt Eestis elanud ja kasvanud laste mänguasju, on seal ka maailma rahvaste mänguasjade kollektsioon.

"Võrreldes 1950. aastate laste mänguasjadega Eestis on see ikkagi tõeline American dream või Ameerika unelm, mida me siin näeme. Kindlasti see Monopoly mäng, kindlasti see väike Coca-Cola automaat, kuhu saab päris Coca-Cola pudeli sisse panna ja mängida, et sa oled kohvikus ja sulle valatakse tassike Coca-Colat," rääkis muuseumi arendusjuht Marge Pärnits.