"Ühe lahendusena pakkusime linnale välja nimetatud kohast pingid minema viia ja võtta neilt sellega võimalus mugavaks kogunemiseks. Samuti tegime ettepaneku suunata munitsipaalpolitseil oma patrull sinna, kes saaks olukorral püsivalt silma peal hoida," ütles Aava Delfile.

Kesklinna jaoskonna patrulltalituse juht Taavi Kirss möönab samuti, et patrullid sõidavad Keskturu juurde iga päev mitmetele väljakutsetele. Korrakaitsjad teevad kindlaks inimeste isikud, kontrollivad andmeid ning vestlevad nendega. Sageli peavad korrakaitsjad nii mõnegi seltskonnalise kainenema toimetama. Kui aga keegi süütegu toime ei pane ning avalikku korda ei riku, on politsei sekkumine piiratud. Korrakaitsjad saavad paluda neil lahkuda, kui nad näiteks ümberkaudseid inimesi oma tegevusega häirivad. Paraku kogunetakse aga mõne hetke möödudes sinna jälle tagasi.

Kesklinna politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko tõdeb, et Keskturu juures pesitsevad seltskonnad kuritegudega üldjuhul politsei huviorbiiti ei satu. "Tegemist on sotsiaalselt kehvas seisus inimestega ning nad võivad arusaadavalt häirida kohalikke elanikke või piirkonnas liikuvaid inimesi. Samas ei saa politsei kedagi pelgalt sel põhjusel vastutusele võtta või keelata avalikus kohas olemist," sõnas Mirošnitšenko.