Suure publikumenu osaliseks saanud kaitseliitlased näisid pärast peaproovi rahulolevad.

Võidupüha sündmused said alguse juba kolmapäeval kell 17.00 Carolin Illenzeeri Fondi heategevusliku kontsertiga "Laulud sõdurile 2016" Võru Spordihallis. Kell 19.30 algas rahvapidu Tamula rannas. Rahvapeo raames süütasid noorkotkad kell 22.00 tikkude või välgumihkli abita muinastule.

Kaitseliidu sõnul saab Võru linnas näha sõdureid, relvi, sõjatehnikat, nautida sõjaväeorkestrite muusikat ning muuhulgas võtta osa ka meeleolukast kultuuriprogrammist ja nautida sõdurisuppi.

Homse paraadi rivis on 700 inimest. Vabaduse tänaval rivistuvad üles üksused Võrumaa, Tartu, Sakala, Põlva, ja Valgamaa malevatest. Lisaks on kompanii suuruste üksustega väljas Naiskodukaitse, Noored Kotkad ja Kodutütred ning liputoimkonnad Küberkaitseüksusest ning Kaitseliidu koolist. Politsei- ja Piirivalveametist tuleb paraadile rühm. Taktsammu hoiavad Kaitseliidu orkestrid ja kaitseväe orkester.

USA üksustest on paraadil kohal Strykeri rühm (4 soomusmasinat), lisaks üks soomuk miinipildujaga, meditsiinisoomuk ja juhtimissoomuk. Taasiseseisvunud Eestis peetud Võidupüha paraadidel ei ole varem ükski välisüksus oma tehnikaga väljas olnud.

Kaitseliidu sõsarorganisatsioonidest osalevad paraadil Leedu KASP ja Läti Zemessardze rühma suuruste üksustega ning Taanist osaleb paraadil liputoimkond.

23. juuni hommikul kell 9.00 asetatakse pärjad Vabadussõjas langenute mälestussamba jalamile Võru linnakalmistul. Eelmisel päeval Toris süüdatud Mälestustuli ja Tamula rannas süüdatud Muinastuli ühendatakse siin Võidutuleks ning tuletoojatele antakse üle Võidutule medalid. Tuletoojateks on tänavu parimad noorkotkad ja kodutütred.

Kell 10.00 algab Võidupüha oikumeeniline jumalateenistus EELK Võru Katariina kirikus. Paraad algab kell 11.00 Võrus Vabaduse tänaval ning pärast paraadi, alates 12.00st on Tamula rannahoone ees avatud Kaitseliidu ja kaitseväe lahingutehnika näitus ning samast saadetakse Võrumaa valdadesse Võidutuli.