Pooleteiseaastane laps pandi kiikuma ja tema suurem mängukaaslane, kes võis olla umbes 5-aastane, tahtis teda kiigutada. Selle peale hakkas ema röökima ning lõi vanemat last ja tõukas suure jõuga pikali, laps hakkas nutma.

"Natukese aja pärast proovis vanem laps uuesti väiksemat kiigutada ning sel korral taas ema röökis, lõi oma käega vastu lapse kätt ja tõukas uuesti pikali - ja niimoodi kolm korda järjest. Olgu ka mainitud, et kolmandal korral tuli selle ema sõbranna oma lapsega ning samuti kasutas füüsilist vägivalda selle sama lapse vastu. Seda kõike oma lapse ja väiksema lapse ees! Seda last alandati, peksti ning tõugati pikali KORDUVALT," kirjeldab pealtnägija Regita juhtumit oma Facebooki lehel.

Läksin kiiresti tuppa, et helistada koheselt KOV lastekaitse vaneminspektorile, kuid kumbki telefon ei vastanud. Ise sekkuda poleks olnud mõistlik, sest sellisel juhul oleks see laps veel rohkem peksa saanud ning seaduse kohaselt pole võõral inimesel selleks ka õigust.
Kahjuks ei olnud mul sel hetkel telefoni kaasas, millega filmida või fotosid teha, kuid olen kindel, et keegi veel pidi seda nägema/kuulma.
Seega palun abi, et kindlaks teha, kes olid need emad ja seejärel koostan kirjaliku pöördumise lastekaitsesse. Üks ema oli pikem, kõhn, tumeda peaga ning väga madala ja kähiseva häälega, kandis teksapükse ja ruudulist vesti. Teine oli keskmist kasvu, jässakas, heledama peaga ja kandis tumedaid põlvpükse ja rohelist dressipluusi." seisab Regina sotsiaalmeedia leheküljel abipalve ja ülekutse.

Praeguse seisuga on selgunud, et need naised on õed ning nende Facebooki kontod on teada. Regita ütles telefonis Delfile, et hetkel tehakse koostöödl lisaks lastekaitsele ka noorsoopolitseiga. Antud naised on varasemalt lastekaitsele tuttavad. Kõik vihjed ja abi on antud juhtumi puhul politsei aadressile oodatud.