"Ei, vägivallal pole kunagi mingit õigustust, mistõttu pole põhjustel vahet. See, mis me oleme rääkinud selle intsidendi eraelulisest poolest, on see, et vahejuhtum pole kuidagi seotud teater NO99-ga. Aga vägivalla mõttes pole mingit vahet, kus ja kuidas see toimub," ütles Ojasoo.

"Ma olen mõelnud oma võimaluste üle elus korduvalt - jah, ma olen mõelnud lahkumise peale," kinnitas Ojasoo.

"Kuna me oleme kannatanuga leppinud, siis meie leppemenetluse idee on selles, et inimesed lepivad, andestavad ja lähevad eluga edasi. Sestap leian, et minu teatrist lahkumine tekitaks veel suurema kahju, kui see, mis juba praegu on toimunud," selgitas Ojasoo teatrist mittelahkumise põhjust.

Ta kinnitas, et varasem teade ta aastasest pausist pole sellega seotud. "Ma olen seda ka korduvalt seletanud, et olen teatris olnud 12 aastat. See pausi võtmise plaan on olnud juba neli kuni viis aastat. Oleme Ene-Liisiga (Semperiga - toim.) teinud mitu head lavastust, meie töökoormus on olnud üsnagi suur ja selline uute kursside seadmise aeg on seetõttu igal juhul vajalik. Teater on praegusel hetkel nii heas seisus ja see paus on eelkõige lavastamisest ning seda meil oligi plaanis teha."