"Miks ei lastud mind bussi tööriietega? Öeldi, et "Noormees määrdund riietega bussi ei tule". Tegu on kuivanud värvi plekkidega, mis ei tule mitte kuidagi pesus välja ja need ei ohusta kaasreisijat, ei määri neid ega istmeid," on lugeja nõutu.

Lugeja sõnub, et seal samas, kui tuleb asotsiaal aroomilõhnadega bussi, siis ei ole mingit probleemi.

"Kui ma iga hommik läheksin puhaste riietega tööle, siis pean igal õhtul puhtad riided higisele kehale tagasi panema. Ma ei näe sellel erilist mõtet, sest muidu pean igapäev neid riideid pesema," põhjendab lugeja, miks ta kohe hommikul paneb tööriided selga.

Lugeja sõnul oli tal närv tol hetkel nii must ja oli tööle hilinemas, et ta ei hakanud bussijuhile seletama, et riided tegelikult ei määri. "Alguses tegi bussijuht kõik uksed lahti. Kui hakkasin minema keskelt sisse, siis pani keskmise ukse kinni.-Kui suundusin esiuksest sisse minema, siis ta ütles: "Noormees, määrdunute riietega bussi ei tule," kirjeldas lugeja vahejuhtumit.

AS Sebe juhatuse liige Üllar Kaljuste tunnistab, et antud kirjelduse puhul tuleb tunnistama, et bussijuht ei toiminud õieti. "Sõitjate bussiveoeeskirja kohaselt on sõitjal keelatud sõita ühissõidukis määrdunud riietes. Põhjuseks asjaolu, et riided võivad seeläbi määrida teisi kaassõitjaid kui ka bussi salongi. Tööriietes bussi sisenemine iseenesest, kui neil on tõesti plekid, mis ka pestes jäävad, ei saa olla aluseks sõitja bussi mittelubamisel," ütleb Kaljuste.