"Kustkohast võetakse seisukoht, et kauba ostja on ühtlasi ka selle tarbija? Näiteks minu tööpäev algab enne poodide avamist, lõpeb peale poodide sulgemist ja mu marukarsklasest abikaasa ostaks (kui vajadus oleks) mulle ka õlle/suitsu poest ära. Tegelikult ma ei tarbi kumbagi, aga kui minu firmas hakkaks keegi kliendile moraali lugema (kui tal selleks seaduslikku õigust ei ole), oleks ta ka päevapealt töötukassa järjekorras. Ära topi oma nina teiste asjadesse - ela ise ja lase teistel elada, kuniks nad seadust ei riku. Küsimus ei ole antud uudises - küsimus on, et meie ligikonnas on ülemäära vigisejaid/koputajaid, kes arvavad, et sinu elu on tema asi."

"Kuidas kasapidajatega on, ei tea, aga kassapidaja ei mõnitanud, normaalselt käitus. Ma ei saa aru, miks iga molu peab end igas mõttes paremaks ja targemaks kassapidajast. Kui oleks tuimalt müünud, oleks sõimata saanud, et kuidas tohtis jne. Kui ei müünud, siis kohe arvatakse, et mõnitas. Kuidas teenindaja üldse julges midagi arvata. Tulge mõistusele, te pole mitte millegi poolest paremad ainult seetõttu, et teie kassas ei tööta!"

"Suitsu OSTMINE ei kahjusta loodet mitte mingil moel. Millegipärast meenub mulle aastatetagune talgupäev, kus sugulased olid appi tulnud ahjupuid lõhkuma. Paar meest olid suitsetajad. Ühel hetkel said suitsud otsa, aga kuna pood oli kaugel ja keegi ei tahtnud poeskäigule aega raisata, siis saadeti mittesuitsetajast peretütar poodi suitsu järgi. Väga nõme, kui müüja oleks keeldunud talle suitsu müümast ja selle asemel hakanud seletama, kuidas suitsetamine tüdrukut kahjustab vms. Teiseks: lause, et alla 18-aastasele ei müü, oleks õigustatud, kui rase oleks olnud alla 18. Viitamine loote vanusele ei olnud korrektne, sest loode ei ostnud temalt midagi."

"Täna sõitsin läbisõitva bussiga Rakverest Tallinna. Bussijaamas oli vahepeatus, noor ema tuli koos umbes 3-4-aastase tütrekesega bussist välja, et värsket õhku hingata. Ema pani lapsukese pingi peale istuma, ise aga hakkas lapse kõrval seistes suitsu tõmbama. Nii nad siis "hingasid värsket õhku" ja läksid bussi tagasi. Ma arvan, et sellele tüdrukule ema tõmmatud suits mõjus sama kahjulikult kui teise naise kõhus olevale lapsele."

"Tegelikult ei ole see müüja asi, mida keegi ostab. Mina laseks sellise kassiiri päevapealt lahti. Minul oli näiteks juhus, kui ühe suurkaupluse mutike oli minestamise äärel ja demonstratiivselt ahhetas ja ohhetas, kui taaratšekid andsid kokku 16 eurot. Kommenteeris ka veel tagatipuks, et issand halasta, nii palju. Sajatas nii, et maa must.

"Oleks mulle või minu naisele nii öeldud, nagu see kassapidaja ütles sellele rasedale, oleks kirjutanud pikemalt mõtlemata kaebuse kaupluse juhtkonnale ja hoolitsenud selle eest, et see kassiir enam oma ametikohal ei töötaks. Sellepärast ongi Selver hea, et vähemalt iseteeninduskassat kasutades pole ühegi teenindaja asi, mida ma kotti laon - ostukontrolli puhul on kassiiril alati nii kiire, et lastakse kotisisu ruttu läbi ja kõik korras. Olgu, kuidas on selle raseduse ja suitsetamisega - müüja asi pole kliendi oste kommenteerida! Seda räägiti isegi klienditeenindaja eetikakoolitusel."

"Ma küll ei suitseta ja pole ka lapseootel, aga ma leian, et selline käitumine kassapidaja poolt on naiste diskrimineerimine. Et lapseootel naistele peaks nüüd olema isegi ostude sooritamine keelatud? Ma ei arva, et kui ma oleksin rase ja lähen nt sõbrannale lõpetamise puhul külla ja ostan talle kaasa kingituseks veini, siis ma pean hakkama selgitama müüjale ja teistele oma ostude tagamõtet! Nüüd peaksin poes ka hakkama käima koos "kaitsva" mehega nagu mosleminaisedki, sest siis ei teki kellelgi kahtlust minu ostudes?"