"Inimene peaks ennast turvaliselt tundma taksoga sõites, sellepärast takso võetaksegi, et mugavalt ja turvaliselt sihtpunkti jõuda. Pole välistatud, et antud juhtumi puhul see sama taksojuht ennegi seda naisi kuritarvitanud. Täiesti uskumatu karistus, tegelikult karistamatus. Keegi siin õigustas, et mis siis joob, aga võin öelda, et endal oli juhus, kus teise väikese kokteili ajal hakkas nii halb, et pidin ära minestama. Kusjuures ise ostsin joogi, sõbrannad panid takso peale ja saatsid koju. Sellepärast mingite kahtlaste taksofirmade juhtidega sõita ei julgegi," arvas üks lugeja.

"Kas mitte Tallinki taksod ja Takso24 ei olnud need, kus salvestatakse ka heli? Kui nii, siis see võiks olla ohtutu üksikutele naistele liikumiseks. Tuli ka meelde see Taxigo äpp, kus vist olid taksode kohta pildid, taksofirma nimed ja vist ka taksojuhi nimed kirjas. Nüüd mõeldes võib see aidata ju ka turvalisusele kaasa, sest kui tellida rakenduse kaudu, siis peaksid ju taksojuhid sellega arvestama, et nende tellimusest jääb jälg maha ja iga hetk on võimalik teada saada, et kes oli taksojuht," arutleb teine lugeja.

"Mind näiteks viis kord taksojuht, selle asemel, et mind koju sõidutada, linnast välja hoopis. Eesmärk oli seks. Tulin jah öösel sünnipäevalt, polnud purjus ja sünnipäevalise maja eest taksopeatusest istusin taksosse, et saaks ruttu koju. Oli talv, pime ja aeg öine. Sõitiski siis vend linnast välja ja minul hirmust hing kinni. Siiani imestan, et ta mind ära ei tapnud selle kisa ja möllu peale, mille korraldasin. Oli vedamine, et taksost kuidagi välja sain, ukerdasin teeveeres lumehanges, tema jagas mulle kõrvakiile...ja siis jutus tulema juhuslik auto. Takso tegi kiirelt minekut, jättiski mind sinna lumehange ja õnn, et see vastutulev auto mind märkas ja juhtumisi oli hingelt inimene seal roolis. Ta päästis minu elu, võib vist nii öelda. Ma ei tea, mis oleks saanud, kui ma seal määramata paigas oleksin jäänud üksi lumehange või oleks too taksojuht mind ise maha löönud. Uuuh, õudne meenutada. Taksojuhid pole midagi nii usaldusväärsed. Mulle, täiesti kainele kliendile, on tehtud ettepanekuid seksiks ikka omajagu. Nüüd ongi koht, kas sa nõustud või ei nõustu," jagab oma kogemust kolmas lugeja.