"See ei olnud mingi konkreetse asja eest, see oli rohkem nagu elutöö preemia. Ja see ei olnud ähvardus, vaid teadaolevate tõsiasjade kordamine, et kõik Dressenid ja Simmid jäävad lõpuks vahele ja ausal inimesel pole midagi karta," ütles Rosimannus Delfile.

"Kui Ahto tahab olla poliitikas - ja peaaegu iga päev neljanda võimu nimel avalikkuses arvamust avaldades ta kindlasti poliitikas on - siis peab ta ükskõik kui rumalate avalikkuses kerkivate küsimistega harjuma. See on ajakirjanduse tavapärane nõue poliitikas osalejale - tõestagu ära, et ta pole kaamel. Kui te mõistate mu irooniat," lisas reformierakondlane.

"Me teeme lõpuks selgeks, kes või mis sa oled," ähvardas mõjukas reformierakondlane Rain Rosimannus kolumnist Ahto Lobjakat täna Facebookis.

"Ainuke asi, millega ma saan nõus olla sinu järjepidevas Eesti Vabariigi kriitikas, Ahto," kirjutas Rain Rosimannus Lobjaka seinal, "on see, et demokraatlik Eesti Vabariik ei pruugi olla alati 1000% ärkvel nagu totalitaarne kiskja-riik, kes varitseb oma ohvreid või kardab pidevat kaaskiskjate kallaletungi. Aga see erisus ongi minu meelest demokraatliku riigi peaaegu peamine tunnus. We play it positive, you, fuckers & c-suckers. Jah, sinu tausta tuvastamine võib vabalt võtta aega & välja näha kohmakas, aga me teeme lõpuks selgeks, kes või mis sa oled".