Anne sõnab eile postitatud ametlikus avalduses, et ta on tänulik paljude südantsoojendavate soovide eest sellel raskel ajal ning juhib tähelepanu, et Reedale pühendatud ametlik lehekülg tehti lootuses saada abi võimudele uurimiseks ning meediale kajastamiseks.

"Ma siiski soovin täpsustada, et ei ole kunagi andnud ühelegi väljaandele intervjuud. Politseidetektiivid on ainukesed, kes mind on selles asjas intervjueerinud. 18. aprillil saatsin ma lisaks Reeda identifitseerimise teatele Los Angelese politseile perekonna ametliku avalduse. Kõik mulle meedia poolt omistatud tsitaadid pärinevad sellest allikast," teatab Anne.

"Ei mina ega minu lähikondlased pole otse või kaudselt lubanud eksklusiivseid sisevaateid, mida mõni on väitnud. Me ei ole kunagi ajakirjanikega mingeid kokkuleppeid tehes Reeda surmast kasu lõiganud."

Los Angelese politsei tegi hiljuti kindlaks naise, kelle ligi 150 noahoobiga surnukeha leiti 1969. aastal kurikuulsa Mansoni Perekonna nimelise sekti tegutsemispaiga lähedusest.

Selgub, et tegemist on Eesti juurtega Reet Jürvetsoniga, kelle vend Tõnu Jürvetson oli Konstantin Pätsi venna Voldemari tütrepoeg.

Jürvetsoni surnukeha leiti 1969. aasta 16. novembril Mulholland Drive’i piirkonnast, vaid ligi 10 kilomeetri kauguselt kurikuulsa Mansoni Perekonna kuriteopaigast. Juhtumisse tuli pööre, kui Reeda sõber leidis mullu naisest pärast surma tehtud foto ja helistas Reeda õele Annele, kes võttis ühendust politseiga. DNA-proov, mis seejärel võeti, klappis Anne omaga, nii et sugulusside oli kinnitatud.

Pärast Reeda juhtumi ilmsiks tulekut on aga USA, Kanada ja Inglise meedias levinud sadu artikleid, milles on teemat erineva nurga alt lahatud. Muuhulgas on artiklites väidetud, et Reedas on ära tuntud neiu, kes oli Mansoni perekonna rantšos peol ning ka väidetud, et neil on olemas eksklusiivmaterjali seoses juhtumiga.