"Mõne tunni vältel avastati ohtralt sõidukeid, mille velgedel olid samaaegselt nii lamell- kui ka naastrehvid ning leidus ka selliseid liiklusvahendeid, millel olid all korraga nii kulunud suve- kui ka talverehvid," kirjutab Põhja prefektuur enda Facebooki lehel.

"Kui naastrehvide omanikele sai antud hoiatus ja veidi ajapikendust, siis kulunud rehvidest korrakaitsjate südametunnistus mööda vaadata ei luba. Kui rehvid on liiga kulunud või vale rõhuga, väheneb tuntavalt auto juhitavus ja suureneb pidurdusteekond. Kui rehvimustri jääksügavus jääb alla 1,6 mm, tuleb need otsekohe uute vastu vahetada, sest lisaks sellele, et halvas seisukorras rehvid suurendavad kütusekulu, suureneb liiklusõnnetusse sattumise risk," lisab politsei.

Reidi käigus tuvastati ka kolm juhtimisõiguseta roolikeerajat ning üks sohver, kes saadeti narkojoobe kahtluse tõttu haiglasse ekspertiisi.

"Seitsmeste" krimireporter Allan Muuk tabas ka tuntud telemehe Peeter Võsa, kes politseireidil naelrehvidega vahele jäi ja sealt kummide klõbinal minema kaapis.

Vaata videost!