"Eesti on mererahvas - seega peab kogu mereäär olema rahvale jalutamiseks vaba ja seal võivad paikneda vaid mõned lagunenud muulid, millelt kala saaks püüda. Asjaolu, et inimestel pole kuhugi oma paate panna ja jahikoht maksab kordades rohkem kui Rootsis, mereäärset uitajat ei koti - tema jaoks tähendab mererahvas olemine ja merele avatud linn lihtsalt ja üheselt võimalust mere ääres kolamas käia, mitte merele pääseda."

"Mere messil räägiti ka mulle, et kõik on uhke ja võimas. Järgmine aasta on valmis osaliselt ja probleeme pole. Küsisin, et kas load on selleks olemas, siis oli vastus jaatav. Aga asi polegi niim mis räägiti... Sooviti ju raha järgmise hooajaks juba, kahtlesin juba siis. Pärast ongi nii, et lastakse üle kõik ja ise olid loll, et maksid. Bisness Eesti moodi."

"Eesti peaks olema mereriik, pea igast lahesopist võiks olla võimalik paati vette lasta, aga bürokraatia on ületamatu isegi lautrikoha tegemiseks. Soomes on igal mehel paat sauna all loksumas. Toetan sadamaehitajat täielikult!"

"Kakumäe Selts võiks ju panustada ja panna ka omapoolselt õlg alla, kui tundub, et arendaja on veidi ebakompetentne ega suuda asju päris korrektselt ajada. Miks mitte pakkuda välismaa taustaga arendajale abi selles, kuidas head asjad ikkagi ellu viia nii, et kõik toimuks korrektselt ja jamadeta."

"Mereäärsed alad ei tohiks olla välismaalaste käes, eriti veel idanaabrite. Puht kaitsepoliitilisest seisukohast. Liiga vähe pöörame sellele tähelepanu. Nõukaajal ei saanud paljudes kohtades mere äärde ilma eriloata, nüüd on meie merekaitsevõime pea olematu. Vähemalt rannik võiks olla kaitstud."