Dokumentide päistes on näha sellised sõnad nagu „Рукаводителя“ (õige oleks „Рукoводителя“) ja „Слузба“ (õige oleks „Служба“).

"Oleme kirjavigadest teadlikud, aga kuna lk 17 avaldatud dokumendid pole meie koostatud, siis peate nende autoritelt küsima, et miks nad vigadega kirjutavad," teatas kapo Delfile kommentaariks.

Politikus.ru kirjutab, et on raske ette kujutada, et Vene eriteenistuste tõelistes dokumentides, mis on koostatud juhtkonna jaoks, oleks vene keelt emakeelena kõneleva inimese jaoks nii totrad vead, eriti veel dokumendi nii märgatavates ja tähtsates osades.

„P.S. Unustavad vene keelt, unustavad. Siin nad on, vene koolide vastase võitluse viljad,“ märgib Politikus.ru irooniliselt.

Alles nädalavahetusel juhtus analoogne aps Moskvas. Nimelt süüdistas Vene riiklik telekanal Rossija 1 pühapäeva õhtul esipropagandist Dmitri Kisseljovi suu läbi opositsionäär Aleksei Navalnõid Briti välisluureteenistuse MI6 agendiks olemises. Dokumendid, millel süüdistused põhinesid, on aga täis vigu, mida teevad inglise keeles tavaliselt vene keelt emakeelena rääkivad inimesed.