Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

8..14°C
Täna on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab, et eliitkooli esimesse klassi katsetel pääsemine ei taga veel lapsele helget tulevikku. Statistika näitab hoopis seda, et eliitkoolid vahetavad 10. klassiks välja kuni kolmandiku 1. klassi valitud õpilasi.

Postimees räägib, et neile teadaolevalt on juba mitu aastat müügis vähemalt kolm siinsel (Balti riikide) turul tegutsevat väiksemat panka: Nordea, DNB ja Danske.

Õhtuleht räägib, et üha suuremat kriitikat pälviv idee nimetada Okupatsioonide muuseum ümber Vabamuks on viinud muuseumi juhid ideele liita nimele Vabamu (vabaduse muuseum) okupatsioonide ajale viitav täiend.

Uudised, mida teada välismaa meediast:

50+ töötajatel on ettevõtete jaoks sama palju eeliseid ja puudusi kui 18–30-aastastel tööotsijatel.Lihtsalt nende tugevused ja nõrkused on teistsugused.
Tiina Saar-Veelmaa, karjäärinõustaja ja psühholoog
AFP vahendab, et Zika viirus on õudustäratavam, kui varem arvatud, hoiatasid USA tervishoiuvõimud, kui kutsusid kongressi üles vabastama finantseerimise sääskede levitatava sünnidefektidega seostatava viiruse vastaseks võitluseks.

Saksa uudisteagentuur DPA kirjutab, et Türgi president Recep Tayyip Erdoğan võtab vaidlust satiiriliste värsside üle tõsiselt ja nõuab sakslase Jan Böhmermanni vastutusele võtmist tema solvamise eest. Saksa ajakirjanike liit nimetab toimuvat farsiks.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!