Rakvere elanikud on olnud aktiivsed. Rakvere linna ja selle lähiümbrusse on kaardi peal tehtud 85 märget. Liiklusohtlik allikas pesitseb rahva meelest nii Õllepruuli, Posti kui ka Terase tänaval.

Jõhvi ja Kohtla-Järve piirkonna peale kokku on kaardile märgitud 38 punast ikooni. Jõhvis näiteks tänavatele Pae, Hariduse ja Veski tänaval on lausa kaks ohuallika kohta. Kohtla-Järvel on märgitud kaks punast tähist Outokumpu tänavale.

Ka väikses kohas Kadrinas on kiiruseületajaid. Inimesed on kiirustavaid autojuhte märganud näiteks Pargi ja Põllu tänaval.

21. aprillil ei toimu liiklustalgud ainult Eestis, vaid on Euroopa liikluspolitseinikke võrgustiku ühine ettevõtmine. Eestis saab ettepanekuid teha siiski vaid kohalike liiklusmurede kohta.

Hea lugeja! Märgi sinagi oma kodukandi teelõigud, kus autojuhid piirkiirust ületavad. Ära unusta lisamast täpset ohukoha kirjeldust ja ajaperioodi, mil rikkumisi enim sooritatakse. Nii lihtsustad politsei tööd. Kaarti saad täita siin: https://www.facebook.com/politseijapiirivalveamet/app/827522810633689/?app_data=source%3Dapplink