Võru linna ja tema ümbrusesse on märgitud 21 ohukohta. Nendest näiteks ka Kreutzwaldi ja Vabaduse ristile ja Koreli tänavale.

Valga linnas ja selle ümbruses on kiiruse ületamise kohti ära märgitud vaid 4. Üheks märgiks on Valga linna pargi kõrval asuv Kuperjanovi tänav.

Elva linn ja selle ümbrus inimeste poolt märgitud ohukohti 20. Elva linnas on inimesed märgistanud ohuallikaid nii Kesk, Pargi kui ka Järve tänaval. Elva ümbruses on ka populaarse Vapramäe lähistele märgitud punaneseid ikoone.

21. aprillil ei toimu liiklustalgud ainult Eestis, vaid on Euroopa liikluspolitseinikke võrgustiku ühine ettevõtmine. Eestis saab ettepanekuid teha siiski vaid kohalike liiklusmurede kohta.

Hea lugeja! Märgi sinagi oma kodukandi teelõigud, kus autojuhid piirkiirust ületavad. Ära unusta lisamast täpset ohukoha kirjeldust ja ajaperioodi, mil rikkumisi enim sooritatakse. Nii lihtsustad politsei tööd. Kaarti saad täita siin: https://www.facebook.com/politseijapiirivalveamet/app/827522810633689/?app_data=source%3Dapplink