„Linnavalitsus peab taganema Nõmme noortemaja sunniviisilisest ümberkolimisest Pääskülla ja leidma eelarvelised vahendid Nurme, Mai ja Õie tänaval asuvate hoonete renoveerimiseks,“ teatab Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraadist revisjonikomisjoni esimees Hanno Matto ja lisab: "On täiesti lubamatu, et keskerakondlik linnavalitsus eirab Nõmme halduskogu otsust, millega nähakse ette Nõmme Noortemaja hoonete renoveerimine.“

Oktoobris 2015 läbi viidud küsitlus lastevanemate seas andis tulemuseks, et vähem kui kolm protsenti oleks huvikooli Pääskülla kolimisega päri.

„Olukorras, kus huvikooli 750 õppuri lapsevanemad ja Nõmme halduskogu on kategooriliselt kooli kolimise vastu, jääb arusaamatuks linnavalitsuse ignorantsus kohalike elanike soovide suhtes. Paratamatult tekib küsimus, kas keskerakondlik jõupoliitika juhindub taaskord valimistulemuste orientiirist?“ küsib Matto ja selgitab, et Nõmme asumitest suurimat toetust naudib Keskerakond Pääsküla ning Laagri piirkonnas ja väikseim on toetus Keskerakonnale ajaloolises Nõmme asumis.

„Kui Keskerakonna siiras soov oleks seada esikohale huvikooli 750 õppurit, siis leitaks ka vajalikud vahendid hoonete renoveerimiseks. Nurme 40 asuva 750-ruutmeetrise hoone renoveerimine läheks abilinnapea Kõlvarti väitel maksma kuni üks miljon eurot, mis on pea neli korda väiksem summa Tallinna Televisiooni iga-aastasest eelarvest ja üle viie korra väiksem summast, mille keskerakondlik linnavalitsus on paigutanud Tallinna munitsipaalpanga asutamisse,“ iseloomustab Matto tänase linnavalitsuse prioriteete.