Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

12..17°C
Täna on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal levib vihmasadu Lääne-Eesti saartelt üle mandri ida poole. Kohati võib olla äikest. Kagu- ja lõunatuul tugevneb 5-11, puhanguti kuni 15, saartel 17 m/s, pärastlõunal pöördub lääne poolt alates edelasse.
Eesti Päevaleht kirjutab, et Keskerakonna sisetüli surub Savisaart järjest rohkem nurka. „Häda on selles, et Edgar Savisaare nõuandjad ei kirjelda talle väga selgelt olukorda ja nad ei taha tunnistada, et olukord on muutunud,” ütles Sarapuu.

Postimees räägib, et Haigekassa leiab, et kõiki eriarste ei ole maakonnahaiglates vaja, ning on seetõttu otsustanud teatud erialade rahastamise väikehaiglates järk-järgult lõpetada.

Äripäev kirjutab, et aastaid vohanud maksuvabade stipendiumide maksmine treeneritele palga asemel on saanud päitsed pähe, põhjuseks maksuameti näidispoomine ja riikliku treenerite palgafondi loomine.

Kolm uudist. mida teada välismaa meediast:

Kerge rikkumise korral võib peagi pääseda hoiatustrahviga, mis annab märku, et tulevikus võidakse alustada rikkuja suhtes pikem menetlus.
Eesti Päevaleht
Hollandi ringhääling NOS vahendab, et Hollandi valijatel on võimalik kolmapäeval toimuval referendumil vastata küsimusele: kas te olete poolt või vastu Euroopa Liidu ja Ukraina vahelise assotsiatsioonileppe ratifitseerimisele? Assotsiatsioonileppe vastased Hollandis kardavad, et see avab Ukrainale tee Euroopa Liitu, mida ei soovita.

AFP kirjutab, et üks niinimetatud Panama dokumentide paljastuste keskmes oleva õigusfirma Mossack Fonseca asutajatest Ramón Fonseca väitis teisipäeval, et neid häkiti välismaal asuvatest serveritest. Fonseca ütles, et firma esitas selle peale esmaspäeval Panama prokuratuurile kaebuse.

BBC news räägib, et USA vabariiklaste eelvalimised Wisconsini osariigis võitis otsustavalt Ted Cruz, raskendades sellega Donald Trumpi teed ametlikuks presidendikandidaadiks saamiseks. Demokraatidest saavutas Bernie Sanders tugeva võidu Hillary Clintoni üle.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!